Cautare

61907 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (8.54 secunde)
De Ce News: Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA Radu Zlati, deputat USL, arunca bomba pe blogul sau si publica un mesaj pe care l-a vazut pe Facebook.
Prim ajutor in intepaturi de albine si viespi Generalitati In astfel de cazuri tratamentul depinde de gravitatea afectiunii. Este foarte important de precizat faptul ca pana in prezent nu exista un antidot specific impotriva veninului acestor insecte.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. ... Puteti citi textul interviului in continuare .
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Cu cine te casatoresti in functie de zodie? Esti adeptul casatoriei, isi doresti o familie frumoasa, copii si un partener pe care sa-l iubesti pana la sfarsitul zilelor? Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final.
Fondurile structurale impun in Romania o noua profesie, aceea de consultant in fonduri europene.
El va fi nepasator, necalculat, surazator, fara grija si increzator in Dumnezeu si in lucrurile mici si in cele mai grave.   Asa vorbea despre roman Mircea Vulcanescu. ... caci nu se poate spune ca Romania de azi este o patrie pentru toti romanii.
Hagi a avut o reactie extrem de nervoasa dupa remiza dintre Farul Constanta si CFR Cluj, din Cupa Romaniei.
Lacrimile sunt diferite de la o persoana la alta (Autoare: ... Din punct de vedere stiintific, lacrimile sunt de trei tipuri in functie de originea lor :
Persoanele care obtin venituri numai din activitati independente trebuie sa isi declare lunar veniturile obtinute la CNAS, CNPAS si ANOFM. Pe langa aceste declaratii, romanii sunt nevoiti sa achite lunar si darile catre aceste institutii.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta:
Hotararea de Guvern nr. 23/2010 ii dezamageste pe angajatii sistemului de protectie sociala. Daca prevederile acestei hotarari vor fi aplicate, multi dintre ei risca sa isi piarda locurile de munca, iar calitatea serviciilor sociale va scadea dramatic.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
Romanii aleg detergentii de spalat rufe in functie de pret, potrivit unui sondaj realizat de Asociatia Internationala pentru Sapunuri, Detergenti si Produse de Intretinere (AISE) in Bucuresti, Varsovia, Budapesta si Praga, preluat de Mediafax.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
- Reflexoterapia este o metoda holistica de tratament care vizeaza imbunatatirea circulatiei la nivelul intregului organism si ajuta la ameliorarea si chiar tratarea afectiunilor in general.
Romanii care doresc sa munceasca in Germania se pot inscrie, incepand din aceasta luna, in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Slaba performanta inregistrata de industria textilelor, a confectiilor si pielariei este ingrijoratoare, fiind vorba de sectoare in care tara noastra este specializata si care, pina nu demult, propulsau productia industriala si exporturile.
Cum ne mai putem numi frati, cum se mai pot numi surori doua state prin ai caror locuitori curge aproape acelasi sange cand unul pare sa faca tot posibilul ca locuitorii celuilalt sa nu-i mai viziteze teritoriul.
google-analytics.com